Leírás és Paraméterek
Összetevők: 35% lazac, 35% egész makréla, 20% angolna, 10% egész hering
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 17,2%, Nyerszsír 17,7%, Nyersrost 0,7%, Nyershamu 4,2%
Kalcium 1,3%, Foszfor 0,8%, Nedvesség 61,1%.
Energiatartalom:228 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
-
A-vitamin: 32420 NE/kg
-
D3-vitamin: 15850 NE/kg
-
Omega 3: 176 g/kg
-
Omega 6: 83 g/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként. A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!